Pietro Zardini er en velrenommert, prisvinnende vinprodusent med sterke røtter i hjertet av Valpolicella.

Vingårdens opprinnelse strekker seg tilbake til det 17. århundre da grunnleggeren Leonardo Zardini etablerte vinproduksjon i regionen. ​​

Gjennom flere generasjoner, hardt arbeid (inkludert tragisk heroisme) og dedikasjon har den lille, familieeide gården utviklet seg til å bli en moderne vingård. Vinproduksjonen er inspirert av en verdifull arv, rotfestet i  den samme jorden siden 1600-tallet og formidler i dag dufter som reflekterer familietradisjon og tar deg med på en smakfull hyllest og reise i tid.​​

Fattoria Sardi: «vinproduksjon med respekt for naturens rytme, harmoni og balanse»

I det billedskjønne nordvestlige Toscana (nær Lucca), mellom Apuane/Appennino-fjellene og Tyrrenhavet, ligger vineriet: Fattoria Sardi. En drøm realisert av ekteparet Matteo og Mina Giustiniani, som deler en dyp lidenskap for å skape viner som en hyllest til det unike omliggende terroir. Med spesialiserte vinmarker tar de bærekraft på alvor, og er 100% sertifisert for økologisk jordbruk og benytter seg av biodynamiske landbruksmetoder. Den ekstraordinære beliggenheten mellom fjellene og det kjølige havet tilfører vinene en fortryllende aroma og livlig syrlighet. Fra harmonien i naturen til lidenskap for vinlagingen, utforsker Fattoria Sardi en verden av ekte smaker og tidløs eleganse.​​

Alexander Laible: «Mesterlig balanse mellom tysk, stolt vintradisjon og eleganse»

Med dype røtter i familiens vinmakerhistorie siden 1672, grunnla Alexander Laible sitt eget familievineri i hjertet av Durbach, Baden, i 2007.

Vineriets viktigste prinsipp er å dyrke druene i harmoni med naturen, og resultatet er viner som utstråler sjelen til vakre Baden.

Druene håndplukkes når de er fullmodne, og behandles skånsomt for å bevare essensen. Hver flaske er et mesterverk, skapt med dedikasjon og har blitt hyllet med priser fra kritikere og vinelskere over hele verden.

Bli forført av smakene, duftene og historien som ligger i hver flaske.​​

Lucien Albrecht's Gylne Regel:

"Respekter Jorden"

Lucien Albrecht er en bemerkelsesverdig vinprodusent
i det nordlige hjørnet av Frankrike.

Med røtter som strekker seg tilbake til 1425,
har familien samlet verdifull kunnskap over generasjoner
for å hente ut det aller beste fra sitt unike terroir år etter år.

Lucien Albrecht har også markert seg som en pioner innen produksjonen av Crémant (Crémant d'Alsace), som lages ved hjelp av den klassiske Champagne-metoden (méthode traditionnelle).

Resultatet er delikat, hvor forfriskende bobler
utstråler eleganse og passer perfekt til enhver anledning.​​